Massage gezonde Ontspanning

Massage op evenementen

Nederland kent veel evenementen en grote sportieve gebeurtenissen. Denk aan de Dam tot Dam loop, de Vierdaagse, De Zeven heuvelenloop en dergelijke. Dit soort evenementen zijn vooral loopevenementen. Aangezien het aantal deelnemers aan dergelijke evenementen steeds meer toeneemt, vallen er vaak heel wat voeten en benen te masseren.

Voetmassage en stoelmassage: verlichtend bij beursbezoek

Ook op grote events zoals beurzen komen masseurs steeds meer voorOok op grote evenementen zoals beurzen treffen we steeds vaker een masseur aan. Vooral voeten van het snuffelde en slenterende publiek kunnen met een korte voetmassage snel worden opgepept voor de volgende ronde over de beursvloer. Met een korte stoelmassage met de kleren aan van nek en schouders voorkomt de masseur verkramping door het sjouwen van tassen met promotiemateriaal. De bezoeker krijgt nieuwe energie om misschien nog meer mee naar huis of werk te nemen.

Massage: een feestje?

Masseurs op bedrijfsfeestjes, maar ook privéfeestjes zoals bijvoorbeeld een vrijgezellenavond zouden wel eens een trend kunnen worden. Verwend worden willen allemaal en veel mensen ervaren massage als een luxe: even een moment voor jezelf in alle drukte en even wat anders.