Massage gezonde Ontspanning

Mobiele massage

Mobiele massage (bijvoorbeeld een masseur op feestjes) wint aan populariteit ©Mobiele massage is zoals de naam al aangeeft een massage die verplaatsbaar is. Zo kan het zijn dat een masseur bij u aan huis komt. Hiervoor kunnen er verschillende redenen zijn.
Denk bijvoorbeeld aan de masseur die zijn naamsbekendheid wil vergroten, maar ook persoonlijke redenen zoals de masseur die geen eigen praktijk heeft of als u slecht ter been bent of in de vertrouwde omgeving van uw woning gemasseerd wilt worden.

Mobiele massage hoeft echter niet altijd een massage bij u thuis te zijn. Ook op het werk kan een massage een impuls aan de energie en productiviteit van werknemers geven. Tevens kan een bedrijfsmassage ervoor zorgen dat werknemers minder onder stress lijden en wellicht minder vaak ziek worden.
Bedrijfsmassage als stoelmassage is een massage die de masseur ter plekke geeft. De masseur concentreert zich dan op het lichaamsdeel waar u aangeeft klachten te ondervinden. Daarbij hoeft de werknemer zijn kleren niet eens uit te trekken.

Of wat dacht u ervan als bedrijfsuitje een keer met al uw collega’s naar een massagesalon te gaan? Ook tijdens evenementen waarbij veel gelopen wordt of op grote beurzen, is er vaak een masseur aanwezig.

Lees meer over: