Massage gezonde Ontspanning

Masseur zoeken en vinden?

Meteen op zoek naar een masseur bij u in de buurt? Ga naar Faxgids of Uw-adres en typ als trefwoord masseur of massage in. Het is handig onderstaande tekst nog even door te lezen.

Masseur vinden bij fysiotherapiepraktijk

In een fysiotherapiepraktijk kunt u vooral terecht voor een therapeutische medische behandeling van pijn. Ook zonder verwijzing van uw arts kunt u een afspraak maken bij een fysiotherapeut. Deze kan bijvoorbeeld in een gezondheidscentrum zitten. De fysiotherapeut maakt een diagnose van uw probleem en stelt een behandelplan op. Massage kan hiervan deel uitmaken.

Andere werkplek masseur

Een masseur werkt vaak in een sauna of bij wellness centrum, bij massagesalons en natuurlijk bij gespecialiseerde praktijken voor bijvoorbeeld sportmassage. Een massage in de sauna kunt u niet los reserveren, maar vindt plaats in de sauna-omgeving. Gebruikelijk in de sauna is dat u hier ontbloot verblijft. Wel hebben veel sauna’s een dag waarop men in badpak het saunaritueel kan ondergaan. Verder zijn er zelfstandig gevestigde masseurs. Ook kunt u voor massage terecht bij specialisten op het gebied van alternatieve geneeswijzen. Hier maakt de massage vaak onderdeel van een behandelplan. Echter, een voetmassage of stoelmassage kan ook los worden genoten. Hiervoor kunt u gericht op zoek gaan naar een gespecialiseerde masseur.